Services

 

Bezorgservice
Laat uw gezondheid (tijdelijk) te wensen over? Hebt u daarbij speciale geneesmiddelen nodig? En kunt u niet zonder specifieke hulp- en verbandmiddelen? Service Apotheek staat ook in moeilijke periodes graag voor u klaar! Met de Service Apotheek Thuiszorg garanderen wij dat u uw genees- en/of hulpmiddelen op maat en tijdig krijgt geleverd en bieden wij u bovendien een optimale begeleiding. Uw gezondheid is onze drijfveer. Waar nodig zoeken wij in samenspraak met andere zorgverleners naar goede oplossingen voor specifieke problemen.

Bezorgtijden:
Buiten de Reeshof: tussen 9.00 uur en 12.00 uur
Binnen de Reeshof: na 15.30 uur

Wilt u gebruikmaken van thuisbezorging van uw genees- en/of hulpmiddelen? Neem dan contact met ons op via 013 578 45 80 of apotheekwitbrant@planet.nl.

Gratis inloopspreekuur
Wij staan graag voor u klaar wanneer u onze service nodig heeft. Daarom hanteren wij geen vast inloopspreekuur, maar kunt u iedere dag voor vragen of advies vrijblijvend terecht bij onze apotheker.
Een groot voordeel van uw Service Apotheek!

Servicedag
Uw apotheek doet mee aan de Nationale Cholesterol Test campagne die plaatsvindt van 16 maart t/m 9 april 2015. Wanneer uit de risicotest op www.nationalecholesteroltest.nl blijkt dat u kans heeft op een verhoogd cholesterol (één van de risicofactoren voor hart- en vaatziekten), bieden wij u een gratis cholesteroltest aan in onze apotheek. Op basis van de definitieve testresultaten wordt u vervolgens verder geadviseerd. Check op de website op welke dagen u bij ons terecht kunt.

Voorlichtingsbijeenkomst
Op maandag 23 maart 2015 (9.30-11.00uur) wordt een voorlichtingsbijeenkomst georganiseerd in zorgcentrum de Reyshoeve.
Onderwerp: Wijs met medicijnen, lezing voor ouderen die verschillende medicijnen tegelijk gebruiken

U kunt zich aanmelden bij uw apotheek.